luni, 25 octombrie 2010

Totul ca naiba!


Imi trec prin minte atatea lucruri.Ii urasc pe toti!!!!!!
Azi m`am certat toata ziua cu toata lumea,una dintre cele mai bune prietene si toata ziua cu ....Imi vine sa urlu ,sa ma dau cu capul de pereti,vreau ceva dar nu stiu ce dar...vreau ceva.Ceva ce sa ma faca sa simt mai bine.Vremea e ca naiba si asta-mi face si mai rau!Vreau sa plec la munte,sa stau sa ma uit la copaci eventual poate sa-mi cada o piatra-n cap sa scape toti de mine ca de sunt "incapatanata" si "irascibila",deja imi vine sa plang.V-am pupat sau nu.Bye!

luni, 18 octombrie 2010

M-am plictisit!Nu mi-e somn! PA!

La inceput am zis ca blogu` asta va fi ca jurnalul meu.Asa este dar tocmai observ ca scriu un post din plictiseala fara rost.E ora 00:01 ,maine trezirea la 6:30 si apoi la scoala ;istorie,logica ..deja ma doare capu.
Sunt asa o enervanta! V-am pupat pe nas!

duminică, 17 octombrie 2010

De ce? sau nu..


In momentul de fata multora nu le mai plac intrebarile gen "de ce?".Sincera sa fiu..nici mie!Dar mai sunt unele zile in care ne apuca pe toti sau ma rog, pe unii dintre noi, sa ne punem intrebarea "De ce?".
Si as avea si eu cateva intrebari:
De ce baietilor li se pare mai usor sa minta decat sa zica adevaru in cazuri mai delicate?
De ce ne plictisim unii de altii asa usor?
De ce de multe ori regretam propriile noastre fapte?
De ce nu putem ramane intr`un glob de cristal fara sa ne afecteze nimeni si nimic?
Deja sunt multe huh?
Ar mai fi dar deocamdata ma gandesc ca acestea nu mai conteaza si in momentul de fata nu mai conteaza pentru mine decat eu si persoanele dragi mie care imi fac in fiecare zi viata mai frumoasa si contureaza cu iubirea lor un zambet pe fata mea:)!Va iubesc!

sâmbătă, 16 octombrie 2010

duminică, 10 octombrie 2010

Va dati cu firma`n cap!

Tocmai am relizat ca urasc din tot sufletu` aratarile alea de pui de gucci si versace!
DECI,deci,deci urasc acele pitipoance care se iau de unele persoane ,foarte de treaba dar,persoane simple si pe care le cunosc foarte bine si le zic "Nu te atinge de bluza mea ca e de firma!" ;ceruri!
Am vazut cu ochii mei o scena de-asta si va zic! Libidinoase!

luni, 4 octombrie 2010

Iubirea nu e pentru toti!

Sunt sensibila! Da stiu,si este foarte aiurea!
Tuturor cred ca le vine foarte greu atunci cand au impresia ca raman singuri desi au in jurul lor foarte multi prieteni care ii vor ajuta mereu cand este nevoie.
Nimeni niciodta nu este total singur,fiecare din noi are pe cineva alaturi indiferent de cine ar fii,mama,tata,sora,prietena cea mai buna,etc.
Cam greu mi`am dat seama ca este usor deplasat sa spun ca am ramas singura!
Un iubit poate intra in viata mea usor,dar sunt cazuri in care atunci cand vrei sa`i scoti din gand se incapataneaza sa ramana acolo indiferent de ce va urma.
O iubire se poate confunda usor cu o reflexie a iubirii.